Pussycat Dolls

Jag sitter och tittar på Pussycat Dolls 2. När Girlicious ska sättas ihop.
Jag tycker det är jätte kul att titta på, dom är så nedrans duktiga på att dansa.
Skulle vilja pröva på någon sån kurs.
Vet att på Balance gym finns det en klass som hete Strip chair men det gymmet tycker jag är för dyrt.
Vet ni var det finns mer?


Kommentarer
Postat av: Emelie

Hihi! Det gick bra även om jag var rädd. Hade en supersnäll läkare och en bra sjuksköterska som baddade pannan på mig och fixade när jag blev lite yr i huvudet.



Själva operationen gick bra. Jag låg ner och tittade på lillasyster som var med som moraliskt stöd och pratade med mig hela tiden. Hon har lugnande inverkan på mig så det var perfekt att ha henne med.



Jag fick ingen bedövningssalva innan sprutorna. Sprutorna sved och stramade lite men gjorde inte ont. Sjäva operationen var lika. Jag gjorde mig av med bedövningen rätt snabbt så efter ett tag började det göra ont men då sa jag bara till så fick jag mer bedövning. Vanligtvis brukade de inte behöva fylla på med bedövning men på mig försvann det superfort. Fick någonstans mellan 15 och 20 sprutor för mina 3 födelsemärken. Först bedövade de varje märke på 3-4 ställen och sen fyllde de på när bedövningen släppte. Men de var bara de första sticken som kändes. Stygnen ska sitta i en vecka. Jag har inga förbud eller vad man ska säga men jag känner själv vad jag bör och inte bör göra. Exempelvis så ser man genom omslaget att det blöder när jag spänner muskeln så det blir ingen träning förrän stygnen är bort och det har läkt. Dock är det nog väldigt individuellt hur mycket man blöder och hur mycket man kan göra. Jag blödde ganska mycket enligt läkaren så jag får nog ta det lite lugnt ett tag nu.



Jag kan lugna dig med att du inte behöver vara orolig eller rädd. Jag som är superrädd för doktorer, sprutor och blod klarade det bra. Säg till läkaren innan att du är rädd så att de vet de. Jag hade sagt till så de var extra lugna och försiktiga hela tiden. Sen är det bara att säga till så fort du börjar få tillbaka känseln och det inte är färdigsytt eller så. Då får du mer bedövning. Jag fick tipset att äta Panodil ett par dagar om jag hade ont så det gör jag nu.



Det var inte alls så farligt som jag trodde att det skulle vara. Även om jag var nervös och rädd gick det mycket bättre än jag trodde att det skulle göra. Jag varken svimmade eller spydde även om det snurrade välsigt i huvudet.



Det kommer att gå superbra för dig också. Det är en otrolig lättnad när det är gjort! Det är bara att fråga om du undrar över något. Känner att detta blev rätt rörigt skrivt.

2009-02-01 @ 19:08:03
URL: http://emmlans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0